Риана няма спирка. Звездата не само успя да реализира последните си два видеоклипа "Rockstar 101" и "Te amo" за отрицателно време, но тази седмица завърша европейската част на турнето си. Специално за "You Magazine" Рири успя да се измъкне от натоварения си график и да снима нова сесия. Пред списанието изпълнителката коментира и петте теми, които най-много я вълнуват: живота й след Крис Браун, бейзболиста Мат Кемп, най-добрата й приятелка Мелиса, татуировките, връзката на Кейти Пери и Ръсел Бранд.
...
След драматичната си раздялата с Крис Браун Риана създава песента "Cold Case Love". Няколко месеца по-късно изпълнителката добавя:
"Никой не желае хората да си намесват във връзката му. Когато се разделих с Крис, новината беше във водещите емисии на повечето медии. Това за мен беше истинска катастрофа. Включвах телевизора и всеки път в долната част на екрана виждах надписа "Извънредни новини". Сякаш ме преследваше. За щастие сега има баланс в живота ми. За съжаление обаче още съм наясно, че хората ще продължават да ме питат за Крис и връзката ни поне през следващите две години."
Според слухове Риана крие, че отскоро е в нова връзка с бейзболиста Мат Кемп. А истината е:
"Мат не ми е гадже. Той е мил. Много е мил, но ние не сме официално двойка или нещо такова."
В живота си Рири разчита не на мъжете, а на две специални жени. Едната е майка й, а другата е най-добрата й приятелка Мелиса, която познава от 14-годишна.
"Когато Мелиса дойде в моето училище, тя просто изпъкваше. Не стига че беше цветнокожа с руса коса, но и беше единственото момиче, което си слагаше грим. А по това време беше забранено носенето на грим. Бързо станахме приятелки. Тя и сестра й често идваха у дома и носеха различни списания, които разглеждахме заедно. И коментирахме: "Можем да изглеждаме така!". Тогава всъщност започнах да се интересувам от мода и грим."
Звездата е фен на татуировките. Колко точно обаче има?
"В момента са 13 – музикална нота на глезена ми, череп с лък зад него от задната страна на глезена ми, една молитва на санскрит по бедрото ми, на китката ми пише на арабски език "Свободата в Христа". А, имам и пистолет. Вероятно ще продължа да се татуирам докато не останат малки сладки места по тялото ми за запълване."
Риана не веднъж е демонстрирала приятелските си отношения с Кейти Пери. Интересно какво мисли за връзката на колежката й с комедианта Ръсел Бранд.
"Ръсел и Кейти са просто перфектната двойка. Срещнах се с него за първи път преди няколко години на едно интервю, с нея пък сме си станахме близки през последните няколко месеца. Никога не си ги бях представяла заедно. Когато обаче Кейти ми сподели новината, изведнъж ми се проясни. Казах им: "Ама, разбира се! Вие и двамата сте забавни, груби и непочтени. Просто перфектно!" Всеки човек с просто око може да забележи, че двамата са точно един за друг."