Пет анти-секси мъжки реплики
Пет анти-секси мъжки реплики Пет анти-секси мъжки реплики
19.03.2010  15:30

Драги ми господине, моля ви, признайте си, че имате няколко скрити фрази за специални случаи. Смятате, че дамите просто се разтапят като ги чуят и моментално са готови да скочат в обятията ви. Е, не е съвсем така обаче. Нека да ви кажа няколко от тези реплики "трепачи", които просто убиват желанието ни за интимност.

"Значи, спал съм със съседката от втория етаж, с колежката от счетоводството, с..." По-добре спрете дотук. Най-малко ме интересуват вашите сексуални завоевания. Ако мислите, че по този начин си създавате имидж на плейбой, не е така. Всички знаем, че кучето, което много лае, не хапе.

"Досега никоя не ми е отказвала, а и след това винаги се е връщала." Добре, може да съм първата тогава. Предлагам ви като за начало да действайте и след това да говорите, защото така завишавате очакванията ми.

"Гнуслива ли си?" Що за въпрос? Какво трябва да сте намислили, за да питате такова нещо... По-добре да не опитвам.

"Бившата ми го правеше страхотно!" Моля?! Какво ни интересува бившата ви? И още повече как се е справяла тя! Всъщност понякога се страхуваме дали ще сме толкова добри, колкото бившата. За това не давайте такава информация.

"Хм, май малко си се позакръглила, но нищо и така ставаш." Ето това беше краят. Колкото и да сте прекрасен, думите могат да ме обърнат на 180 градуса...

Сподели в :

име:
e-mail:

Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.