Кармен Електра: Най-голямата ми мечта е да стана майка!
Кармен Електра: Най-голямата ми мечта е да стана майка! Кармен Електра: Най-голямата ми мечта е да стана майка! Кармен Електра: Най-голямата ми мечта е да стана майка!
16.03.2010  12:15

В своята биография Кармен Електра е записала участие в един от най-хитовите сериали – "Спасители на плажа", една книга със съвети за сексапил, два неуспешни брака и три провокативни сесии за Playboy. Красавицата обича да експериментира и доказва това с ексклузивната фотосесия и интервю за мартенския брой на списание ROUGE, в която от блондинка се превръща в изкусителна брюнетка. Ето какво сподели тя в първото си интервю специално за България:

Имаш доста интересна биография – във вените ти тече кръвта на индианското племе чероки.

Точно така. Аз съм чероки по линия на майка ми, а ирландският ми произход е от страна на баща ми.

Твоето истинско име не е Кармен Електра. Защо го промени?

Това е име, което Принс ми даде. Той искаше да ми бъде музикален продуцент. В момента, когато записвахме албума, имаше една изпълнителка, която се казваше Тара, каквото е моето рождено име и щеше да ми е много трудно да пробивам със същото прозвище. Не съм сигурна как точно се спряхме на Кармен Електра, но и двамата с Принс бяхме сигурни, че това е много интересно и запомнящо се име. По документи аз обаче си оставам Тара Патрик.

Вярно ли е, че с Принс сте били любовници?

Това е тайна.

Принс ти помага да станеш известна, но истинска звезда ставаш след като снимаш корица на Playboy. Помниш ли първата си фотосесия за мъжкото списание?

И още как! Помня, че бях много уплашена и притеснена. Няма да забравя как мигове преди снимките минавах по коридора на офис сградата на Playboy и се чувствах адски неловко, защото стените от горе до долу бяха покрити с кориците на десетки жени, превърнали се в икони и легенди. Снимките много помогнаха да изградя кариерата си в Холивуд.

Липсва ли ти червеният бански от "Спасители на плажа"?

Банският не, но някои от емоциите – да. Беше много забавно да си част от "Спасители на плажа", когато този сериал беше номер 1 в цял свят. Хората бяха луди по него! По времето, когато аз бях в екипа, всички сцени се правиха от самите актьори. Всички ходихме на училище за спасители и водолази. Постоянно снимахме в открити води и винаги беше много студено. Често имаше и натъртвания и наранявания, защото скачахме от бързодвижещи се джетове и лодки.

Има ли нещо, което не си постигнала?

Да бъда майка. Това е нещото, което в момента желая най-много и искрено се надявам скоро да ми се случи!

Вижте най-интересното от интервюто на Кармен Електра в arenabeauty.com

Сподели в :

име:
e-mail:

Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.

•  
  •