Адел планира да изчезне
Британската изпълнителка Адел не само се превърна в звезда номер 1 на 2011 година, но и извади на показ два важни за музикалната индустрия извода: светът все още иска да слуша дълбока и смислена музика и той отново е готов да си плаща за нея. След милионите продадени копия от "21" и операцията на гласните й струни Адел за първи път говори за бъдещите си планове пред сп. Billboard.
…
Как си представяш бъдещето?
Адел: Наистина ми се ще да не правя нищо. Мисля, че ще бъда на 25 или 26 години, когато се появи следващият ми албум. Смятат да се прибера вкъщи и просто да поживея. Ще изчезна и ще се върна, когато имам достатъчно добър запис. Няма да правя нова музика, докато не се почувствам готова за това.
Значи нямаш нови песни?
Не. Нямам.
Беше доста дълга година. Успя ли отново да се влюбиш?
2011 беше шибано брилянтна, вълнуваща и емоционална. В професионален план тя промени живота ми завинаги. Заради успеха по някакъв начин хората успяха да нахълтат в личния ми живот. Не че не съм го очаквала. Просто казах някои неща, които иначе може би щях да споделя след поне 10 години.
Нямах човек до себе си, с когото да споделя всичко това. И понякога този факт ме караше да се чувствам жалка. Повече от всичко на света исках да обичам и да бъда обичана в замяна. И това си проличаваше с всяка една от песните в "21". На практика аз споделях тъгата си с милиони, милиони хора.
Откакто албумът се превърна в хит, той постоянно ми напомняше за бившето ми гадже. Не можех да избягам от спомените. Може би и защото не срещнах никой друг. Връщах се назад и го мразех, съжалявах за всичко, което сме имали. Но напоследък осъзнавам, че е трябвало да се случи така, за да си дам ясна представа какво искам от себе си и от човека до мен.
Как мина операцията? Ще можеш ли да пееш отново скоро?
Операцията не можеше да мине по-добре. Сега ще ми е много по-лесно да пея. А и няма да се притеснявам за гласа ми, когато съм на сцената. Ще ми се наложи бавно и постепенно да се тренирам, което ще се случи през януари и надявам се през февруари всичко вече да е наред.
Редактор: Добромир Янков

Новини