Дженифър Лопез: Моите приятелки са всичко за мен

Дженифър Лопез: Моите приятелки са всичко за мен
22.11.2011  17:15
Автор: Club.bg

Изминалата година беше изключително успешна за Дженифър Лопез. Въпреки раздялата си с Марк Антъни звездата успя да вземе участие като жури в музикалната надпревара "American Idol", да отбележи два световни хита – "On The Floor" и "I'm Into You", и да реализира модна линия с Kohl. Дженифър съвсем заслужено краси декемврийския брой на американския "Glamour", в който споделя размисли за живота си с актрисата Джейн Фонда.

...

Джейн: Нека да припомним на читателите, че с теб се снимахме заедно във филма "Свекървище". Не разбрах защо критиците не го харесаха, всъщност по-важното е, че стъпи на първо място в боксофиса. Значи поне хората са ни харесали.

Дженифър: Да, явно е така. На мен приятели са ми казвали, че най-много им харесва сцената, в която с теб си бием шамари. (смее се)

Джейн: Напоследък си доста заета. Как се справяш с всичкия стрес около ангажиментите ти?

Дженифър: Моля се. Много държа на позитивното мислене. Винаги когато усетя страх или нервност, си казвам, че не трябва да се чувствам така. Повтарям си, че всичко ще е наред, че ще се справя добре.

Джейн: Гледахме те в "American Idol". Даваше много добри съвети на участниците. Когато ти започваше кариерата ти, имаше ли някой, който да те съветва?

Дженифър: Аз започнах моята музикална кариера, когато бях във връзка с Пъф Деди. Той беше моят ментор. На практика той беше човекът, който ми показа как работи музикалния бизнес и много пъти след като се разделихме съм цитирала думите му, тънкостите, на които ме е научил.

Джейн: Имам чувството, че когато излизаш, винаги си обградена от групичка от приятелки. Така ли е?

Дженифър: О, да, моите приятелки са всичко за мен. Те се радват с мен, плачат с мен, помагат ми, когато имам нужда. Смеят се с мен. Понякога са гадни заедно с мен. Винаги са до мен и това наистина е нещо безценно.

Джейн: Това си е впечатляващо, защото жените могат да бъдат доста завистливи. Кажи трудно ли е да опазиш интимната си връзка с мъж далеч от очите на медиите или това няма голямо значение.

Дженифър: Има. В началото на една връзка всеки иска да опознае другия, за да разбере дали има смисъл. Медиите обаче искат всичко да се случва бързо, да си дадат мнението преди да знаят фактите.

Джейн: А какво научи от връзките си досега?

Дженифър: Че човек трябва да обича най-напред себе си. Трябва да се чувстваш добре в собствената си кожа, преди да се опиташ да го сториш с някой друг. Трябва да се цениш и да знаеш, че заслужаваш всичко.

Джейн: Чух, че веднъж си уволнила мениджър, защото ти казал, че трябва да свалиш килограми. Мислиш ли, че имаш влияние върху младите момичета, че ги караш да се харесват такива, каквито са?

Дженифър: Много хора са ми казвали, че е така. Ще бъда горда със себе си, ако е истина. По отношение на историята с мениджъра – вярна е. Много се бях ядосала, заради това, че ме лишава от правото да имам малко повече месо тук-там. Аз не бях дебела. Бях просто себе си и наистина най-лошото от всички е човек да бяга от себе си.

Джейн: Актриси като Кейт Уинслет и Салма Хайек се обявиха срещи пластичната хирургия. Ти какво мислиш по този въпрос?

Дженифър: Ако трябва да съм искрена, нямам категорично мнение по въпроса. Ще ми се да вярвам, че ще се наслаждавам на постепенното ми стареене, но е възможно да ми се прииска да пипна нещо дребно по някое време.

Джейн: Казвала си ми, че когато са се появили близнаците, си изпитала нов тип любов. Какво имаше предвид?

Дженифър: Всеки, който има деца, знае за какво чувство говоря. Става въпрос за една безусловна любов, която те кара да поставиш себе си на второ място. Когато се родиха близнаците, за първи път усетих колко чиста може да бъде любовта.

Джейн: Ти си основателка на фондация, която събира средства за жени и деца, като свързва топ лекари с пациенти от недостъпни райони. Защо е важна тази кауза за теб?

Дженифър: Със сестра ми толкова много се радваме на нашите деца, че решихме да намерим начин да помогнем и на другите. Отворихме първата си клиника в Пуерто Рико преди една година, сега ще отваряме втора в Панама. Смятаме да се занимаваме много сериозно с тази дейност.

Джейн: Дженифър, благодаря ти за това интервю. Гордея се, че съм ти приятелка.

Дженифър: И аз ти благодаря. Знаеш, че чувството е взаимно.

Източник: glamour.com

Сподели в :

• Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:

Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.