Мадона: Казваха ми косматото чудовище

Мадона: Казваха ми косматото чудовище Мадона: Казваха ми косматото чудовище
14.11.2011  17:47
Автор: Club.bg

Кралицата на поп музиката се завръща под светлините на прожекторите. По-рано тази година Мадона представи филма си "W.E.", на който е режисьор, а сега усилено работи по новия си музикален албум, който трябва да бъда на пазара в началото на пролетта. Въпреки натоварения си график звездата намери време да заснеме интригуваща фотосесия за Harper's Bazaar, както и да даде любопитни подробности от детството си и това на нейните деца.

...

За детството и баща си

"Фактът, че нямах майка, ми помогна по някакъв начин. Израснах в семейство на католици, виждах как братята ми могат да си правят каквото си поискат само защото са момчета. Момичетата трябваше да се обличаме по определен начин, да се държим по определен начин. Полите до коляното, никакъв грим и движения, които могат да привлекат вниманието.

Една от любимите реплики на баща ми е: "Светът щеше да е едно по-добро място, ако имаше повече девственици." Много го обичам, но определено го намирам за старомоден. Сигурна съм, че сега не би казал нещо такова. Но тогава така ми казваше.

Спомням си в гимназията виждах какво правят момичетата, за да бъдат популярни. Реших да действам по точно обратния начин. Не носих грим, дори не се подстригвах и бръснех. Имах космати мишници."

Затова и повечето момчета я тормозят

"Присмиваха ми се. Казваха ми косматото чудовище. Чак когато започнах да ходя по гей заведения, започнах да преоткривам себе си. По това време хетеросексуалните мъже не ме харесваха. Беше ги страх от мен, защото бях различна."

На какви учи днес децата си

"С Лурдес сме се разбрали. Ученето идва преди всичко останало. Наистина влагаме много усилия в образованието. Опитвам се да окуражавам децата ми да задават въпроси и да мислят. Изобщо не искам да ми казват, че правят това или онова само защото другите го правят. Винаги искам да разбера какви е личната им мотивация зад действията им, какво означава дадено нещо за тях. Защото иначе просто ще се превърнат в роботи."

Мъжът до Мадона

"Не обичам да използвам думата любовник, защото сякаш говоря за някого, с когото просто правя секс. Човекът до мен е повече от това. Той споделя вътрешния ми свят, а това е много важно."

Вечните й цели

"Да се забавлявам. Да продължа да бъда провокатор, да правя това, което младите хора харесват. Да бъда абсолютно непокорна. Да започна революция."

Изтончик: Harper's Bazaar

Сподели в :

• Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:

Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.

от:
Анонимен
16.11.2011  00:48
Никога не съм я харесвал, слаба певица, посредствена танцьорка, нагла, арогантна и грозна. Не прилича на жена, мускули и косми..брррр
от:
Анонимен
15.11.2011  18:27
Виждал съм едни снимки на Мадона от онова време, с рунтав гъз, ле-ле, утрепа ме ! Тя наистина може да предизвика революция в модата, ако си разпусне отново къделите на хурката...
от:
Анонимен
15.11.2011  16:10
мадона си е мадона.тва е
от:
Анонимен
15.11.2011  09:50
Сетих се за фразата на джуджето от Властелина на пръстените "не е вярно че нямаме жени просто са по едри и имат бради като мъжете" :-D
от:
Анонимен
14.11.2011  22:39
Ми ти си си такава ма. Сега по-хубава ли си. Кранта такава. Тая керливата 3 верни тона не може да изпее, певица ми се нарича. Това, че има балаци, които да купуват малоумните ти песни, не значи, че си добър певец. Като си представя, че тази и Мерилин Монро (наи-известната курва в света) са идол и кумир на млади момичета, ми се повръща.
от:
Анонимен
14.11.2011  21:22
тя просто си е косматичка, та затова така са й викали. по него време обезкосмяването далеч не беше в такива мащаби - по скоро беше символично /прилагаха го само косматите / ))))))