Адел не желае да се снима в реклами

Адел не желае да се снима в реклами Адел не желае да се снима в реклами Адел не желае да се снима в реклами
07.11.2011  15:33
Автор: Club.bg

Талантливата британка Адел е истинската звезда номер едно за 2011 година. Без никакви скандали около скромната й особа, провокативни снимки и видеа, изпълнителката покори сърцата на меломаните по света с втория си самостоятелен албум "21", който през септември надхвърли 10 милиона продадени копия, а към момента продължава да стои по върховете на класациите. В интервю за списание "Vogue" Адел заявява твърдата си позиция по някои доста горещи теми: мъжете, килограмите, парите и рекламите, сценичната треска.

...

23-годишната британка е известна със сценичната си треска. Понякога Адел напуска сцената, заради породила се в нея емоция на страх, друг път започва да плаче пред многохилядната си публика.

"Често повръщам преди да изляза на концерт. Въпреки че никога не ми се е случвало на сцената. По някакъв начин се пречиствам и успокоявам. Колкото по-лошо ми е преди да започне концерта, толкова по-добре се чувствам после по време на шоуто."

Адел не се смята за модна икона. Ето защо никак не й пука как точно изглежда.

"Харесва ми да бъда себе си. Винаги е било така. Виждала съм хора, които много се влияят от чуждото мнение. Искат да са слаби, да имат големи гърди, да си ги показват и т.н. Аз не искам това в живота ми. За мен никога не е било и въпрос, над който да се замислям."

Става ясно, че хората около нея никога не й говорят за килограми.

"Никога не дружа с хора, които биха ми натяквали за външния ми вид. Имам своите притеснения и несигурности, но не обичам хората около мен да ме сочат с пръст."

Изпълнителката не иска по никакъв начин името й да се забърква в рекламни кампании.

"Не искам да се виждам налепена навсякъде. Дори да ми предложат 10 милиона лири, ще им кажа да си гледат работата. На всичкото отгоре ако въобще има продукт, на който би ми отивало да бъда рекламно лице, то това би била някоя високо калорична кока-кола."

Адел никога не е криела, че последният й албум в известна степен е толкова успешен, заради истинските песни в него, родили се след раздялата с последния й приятел. Време ли е за ново гадже обаче?

"Ужасно много се разсейвам, когато имам някого в живота си. Не мога да си го позволя точно сега. А пък и все пак никой не се грижи по-добре за мен от мен самата."

Би ли се обвързала с някоя популярна личност?

"Не ми се ще. Представете си, че излизам с някой известен и се разделим. Аз ще напиша песен и всички ще знаят за кого пея."

А далечните й планове включват синове, но не и дъщери.

"Винаги съм се разбирала по-добре с момчетата. Може би затова и повечето ми приятели са момчета. Ако някога имам деца, искам да са пет момчета. Момчетата обичат майките си, докато момичетата могат да бъдат толкова гадни едни с други."

Източник: "Vogue"

Сподели в :

• Изпрати на приятел
  • Запази статия
  • Принтирай статия
име:
e-mail:

Екипът на club.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.